Elena Basescu

L-am urmarit pe seful statului, Traian Basescu, in interviul acordat lui Adrian Ursu si Emil Hurezeanu pentru Realitatea TV si, fara sa fac alte adaugiri, pot sa-l contrazic macar in privinta fiicei sale cea mica.

 Presedintele le-a reprosat ziaristilor ca nu au avut curiozitatea de a o cunoaste pe Elena Basescu si altfel decat ne-a lasat ea sa o cunoastem, respectiv, prin interviuri care sa ne dezvaluie calitatile ei profesionale si de tanar politician. Tin sa il informez pe seful statului – desi sunt convinsa ca stie – si pe toti ceilalti interesati ca in urma cu cateva zile l-am rugat pe purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, sa-mi inlesneasca un interviu televizat pentru una din televiziuni, cu Elena Basescu, precizand in mod explicit ca nu-mi doresc sa distrug nici imaginea si nici credibilitatea fiicei presedintelui in demersul sau politic, ba dimpotriva, sa o prezint romanilor intr-un mod pozitiv. Valeriu Turcan mi-a transmis ca Elena Basescu declina invitatia mea, asa incat tatal ei n-ar trebui sa fie suparat astazi ca intreaga breasla a ziaristilor o evalueaza pe fiica sa cea mica doar prin dezacordurile gramaticale, prezentarile de moda sau evenimentele mondene care au impus-o in constiinta publica. Sper ca domnul Hurezeanu, care a fost invitat in direct sa o cunoasca pe Elena Basescu, sa aiba mai mult succes decat mine.

UPDATE.19 martie. Elena Basescu nu m-a ales nici pe mine, nici pe dl. Hurezeanu, ci pe Lucian Mandruta si i-a acordat un interviu la Antena 1. Nu stiu cate repetitii s-au facut inainte, nici cate simulari, dar Elena a fost foarte buna. Desigur, nu poti spune ca vrei sa candidezi pentru Parlamentul European "pentru ca iti place politica" si nici "nu poti avea pretentia ca presa sa n-aiba pretentia sa renunti la numele Basescu", si nici nu le poti cere romanilor sa creada ca "din modeling" iti iei un Range Rover…insa, in timp, veti vedea ca aceasta fata va progresa. Daca va vrea tatal ei… 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *