Cate ceva despre Roberta

Roberta Anastase a fost invitata Gabrielei Vranceanu Firea, asta seara, la "Stirea ziei". Salvarea ei s-a numit Ion Cristoiu, caci daca ar fi fost numai cu Gabi, cred ca la sfarsitul emisiunii o luam, mitraliata, pe targa. Glumesc.[…]

Prestatia invitatei n-a fost rea deloc. De la aspectul estetic  placut, pana la enunturile emise, Roberta a demonstrat, inainte de toate bun simt. Camera Deputatilor este prea mult pentru ea, insa o emisiune la televizor, mai ales cand moderatorul o trateaza cu bunavointa, poate fi indeajuns.

Desigur…mai e muuuuuuuuuult pana departe. N-are discurs de om politic, n-are substanta, n-are argumentele pe care nu teoria, ci experienta ti le ofera, n-are o platforma, insa, eu cred ca e cu mult mai periculoasa decat alte colege ale ei de partid. Roberta Anastase este genul de femeie machiavelica despre care nu stii niciodata daca si pana unde iti este prietena, daca iti va lua locul in inima sau in Guvernul mentorului tau. Imbratisarea ei poate fi mai perversa decat a lui Iuda ( desi, in lumina noii Evanghelii a lui Iuda, acesta pare apostolul bun) si onoarea este un concepx utopic daca ii blocheaza drumul spre putere. Analistii politici vad in Elena Udrea o femeie ambitioasa si determinata. Roberta Anastase este cu muuuuuult peste colega ei blonda. Sub chipul acesta oarecum angelic si calmul care camufleaza teama de-a nu rosti ceva "neaprobat", care te dezarmeaza uneori, sta o femeie care va face cariera. Credeti-ma ! De altfel, in sustinerea a ceea ce scriu stau mai multe marturii ale unor prieteni comuni in fata carora, off the record, Roberta critica si denigreaza chiar colegi sau colege carora le sustine cauza  in public.

Cu cateva ore mai devreme, am urmarit-o la Antena 3 pe Rodica Stanoiu, vorbind despre noile Coduri. Ce diferenta  colosala intre femeile de la PSD si cele de la PDL ! Ce mult conteaza, mai ales pentru o femeie sa te impui prin prestanta, prin realizari profesionale, printr-o statura sociala care sa nu fie contestata ! Tot analizandu-le pe femeile politicii romanesti, cred tot mai mult ce-am declarat intr-un interviu care va aparea in curand intr-un cotidian, ca …in politica nu intri la varsta experientelor, ci la varsta intelepciunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *