Valsul lui Hopkins

Celebrul actor Anthony Hopkins şi-a ascuns cu greu emoţiile în faţa unui „vis împlinit”, sâmbătă seară, la Viena, unde violonistul Andre Rieu a interpretat în premieră un vals compus chiar de laureatul premiului Oscar.

Starul din „Tăcerea mieilor” compune muzică clasică de mai mulţi ani şi a aşternut pe portativ notele vasului „And The Waltz Goes On” sperând că celebrul violonist olandez îi va aduce acordurile la viaţă, scrie starpulse.com, preluat de Agerpres. „Este un vis devenit realitate pentru mine faptul că Andre (Rieu) l-a interpretat alături de orchestra sa. Sunt un mare admirator al lui Andre Rieu de mai mulţi ani. Este un muzician imens. Soţia mea şi cu mine am împărtăşit acelaşi vis de a-l întâlni într-o zi şi i-am trimis nişte partituri pe care le-am scris”, a declarat celebrul actor. „Am fost complet luat pe neaşteptate de răspuns. Este mai mult decât puteam spera”, a mai adăugat el.
Cu ocazia acestui concert Andre Rieu a primit Marea medalie din aur pentru servicii aduse Republicii Austria , ca o recunoaştere a eforturilor sale de a promova muzica vieneză peste tot în lume.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *