Cel mai frumos mesaj…

Si a trecut ziua mea… M-au copelsit gandurile bune, urarile, florile, darurile, iubirea. Mi-am inceput ziua la parada militara de la Arcul de Triumf, am continuat la receptia oferita de Presedintele Romaniei, Traian Basescu, la Cotroceni, in onoarea zilei nationale, si am sfarsit fabulos cu o petrecere alaturi de cei mai buni prieteni, la Loft.

A doua zi am plecat cu 5 prietene apropiate intr-un weekend de vis, la Istanbul, bucurandu-ma sa le daruiesc Bosforul de la fereastra camerei Palatului Ciragan.

A fost una dintre cele mai frumoase aniversari ale mele. Multumesc celor care si-au amintit si mi-au trimis semnul „amintirii” lor.

Cel mai frumos mesaj pe care l-am primit este de la o cititoare necunoscuta, pe care, cu acordul ei, il postez mai jos !

 

 

Din politeţea îndrăznelii, mi-am încurajat gândul să îmi prezint complimentele, urările şi tot gândul bun, (intenţionat) doar la o zi după evenimentul aniversării tale Floriana! Fiecare an îşi demonstrează fidelitatea faţă de noi, tot cosmosul conlucrează pentru o singură zi: aceea în care Pământul şi-a făcut datoria ciclicizându-se perfect, pentru un veritabil „La mulţi ani!”… Dacă am ţine cont doar de acest aspect atât de puternic în lume (cel al monarhării ştiinţei), tot ceea ce înseamnă suflet şi-ar pierde verticalitatea! N-a fost o simplă zi, nici măcar o simplă aniversare, nici măcar o simpla tămâiere a vreunei  sărbători: ai fost doar tu! in tot Universul, doar tu! Şi Ochiul Divin a plâns de bucurie când te-a găsit iubind, tânjind după fortaleţea mai mult decât mistică a binecuvântărilor (atât de ştiut ascunse… în tăinuitul loc de „undeva acolo” doar pentru tine).

Ştiu, intuitiv, că ai de toate, ştiu, deductiv, că vrei sporită dorinţa de cunoaştere, ştiu că te poţi ridica deasupra noţiunii de femeie… toate aceste mostre de aur găsite la cotiturile râurilor, le mai vrei şi în continuare! Cu timiditate ţi le doresc şi eu, cât mai sporite. Totuşi Picasso trăia după un cod simplu: „eu găsesc, nu caut!” Atât de înălţător!! Aceeaşi sinceritate o am şi în dreptul tău. Fericirea cu toţii o caută. În dreptul tău, te va găsi ea pe tine (pentru că cerul îţi cunoaşte meritele, pentru ca porţi numele de Floriana, iar mireasma ta năuceşte chiar şi departele fericirii, şi-l apropie; pentru că te vei contopi cu ea, indiferent de forma pe care o va guverna, pentru că cei ce-şi poartă omenia îţi intra pana în suflet si acolo rămân, pentru ca Pronia Divină te vede si tu O vezi… pentru că există un tot, mereu…)

Personal, simţământul aprecierii, îl regăsesc totalmente doar in simplul: te binecuvânt!!! în ceea ce e sfânt, acolo este şi înălţarea, acolo eşti şi tu! Găsesc că mi-am echilibrat oarecum şansele cu viaţa ştiind că nu erau ocupate toate locurile pentru femei ca tine,că mai există undeva în lume, undeva în ţara mea, o femeie după placul meu.

Rămâi la ceea ce eşti chemată să fii!! Te va iubi sufletul meu, mereu…

 

Ne ştim dintotdeauna, doar că nu am avut ocazia să ne cunoaştem

tocmai pentru asta, mă semnez, ACEEAŞI (Ioana Pop)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *