Pentru…EL

Dar şi pentru voi, de ce nu?! Oferiţi-vă un cadou… pe cât de inedit, pe atât de preţios.

Dar şi pentru voi, de ce nu?! Oferiţi-vă  un cadou… pe cât de inedit, pe atât de preţios.

 

21-24 septembrie 2011,  Monaco Yacht Show

Cea mai mare „vitrină” de yachting de lux din lume. Un spectacol garantat de o selecţie meticuloasă a expozanţilor: 500 de expozanţi, 22.000 m² standuri prezentând cele mai recente tehnologii şi servicii de lux legate de yachting, ocazie unică de a vizita 40 de super yahturi livrate în cursul anului şi expuse în premieră mondială.

 

 

 

 

 

 

 

25-27 noiembrie 2011, Grand Prix-ul Braziliei

Circuitul de la Interlagos, Sao Paulo, găzduieşte Premio Grande do Brasil sau Grand Prix-ul Braziliei, ultima cursă a sezonului de Formula 1. Una dintre cursele cele mai colorate şi incitante ale anului, cu tribune pline cu steaguri verzi şi galbene, aduce în prim plan costuri de milioane, viteze ameţitoare, fani înrăiţi (echipele sunt urmate peste tot în lume de turişti bogaţi şi faimoşi).

 

 

 

 

 

 

 

 

11 decembrie 2011, El Clasico, Real Madrid – FC Barcelona

O confruntare spectacol între două mari rivale. Cel mai aşteptat meci al unui sezon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Dacă bugetul vă permite, alegeţi un pachet complet. Complet în accepţiunea Q Magazine! La Monaco, de exemplu, nu ocoliţi Monaco Opera House, proiectată de arhitectul Charles Garnier şi inaugurată în 1879. De-a lungul anilor, opera a dobândit o bună reputaţie, rivalizând cu multe dintre teatrele de operă europene (vezi sezonul 2011-2012!!!)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *