Daruiesc… niste cai!

Mai sunt putine zile pana la Galop Show, primul spectacol ecvestru din Romania. Premiera absoluta, Galop Show va avea loc in zilele de 1 si 2 mai la Arenele Romane. Biletele s-au pus in vanzare exclusiv prin Reteaua Eventim.ro: magazinele Germanos, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

MB Telecom-Ltd, producatorul spectacolului, este la primul contact cu showbiz-ul, dar are in palmares Marele Premiu al Salonului International de Inventii de la Geneva, editia 2009;

Asociatia Ecvestra "Galop" a fost infiintata special pentru crearea acestui spectacol;

20 de cai si 20 de calareti-dresori-antrenori-acrobati au repetat impreuna 3 luni pentru "Galop Show". Unii dintre calareti s-au mutat de acasa, la manej, pentru repetitii.

Toata echipa s-a mutat, luni, la Arenele Romane, pentru a repeta in conditii de spectacol. Caii trebuie invatati cu luminile puternice, de scena. Spectacolul se va juca in nocturna (cu incepere de la 20.30).

La Arenele Romane au fost adusi 1500 m3 de nisip.

Odata cu show-ul va fi prezentata si o expozitie de pictura pe teme ecvestre, semnata Dana Dogaru. Artista plastica a pus pe locul doi pictura de dragul calariei, careia i se dedica trup si suflet de doi ani. O veti vedea in spectacol.

Georgiana este in echipa de calareti-acrobati, desi s-a urcat pentru prima data pe un cal in septembrie 2009.

A treia amazoana a spectacolului este Luminita. Cascadoare de multi ani, ea a fost dublura lui Demi Moore in cateva filme si a lucrat, cu alte ocazii, cu Steven Segal. A transmis pasiunea pentru showbiz si fiicei sale, care este una dintre Bebelusele Carcotasilor.

Filimon, cel mai focos si mai experimentat calaret, a invatat sa "dialogheze" cu caii, de la cazaci, intr-un circ, in Rusia. A fost mai bun decat cazacii, calareti prin traditie. Si continua sa fie!

Filimon si Cezar Manolescu sunt directorii artistici ai sprectacolului si principalii traineri.

In pauza spectacolului, veti vedea copii calareti.

Poneiul Fuscus va fi in acesta dimineata (joi) in studioul matinalului TVR 1. Impreuna cu Filimon are un moment special in spectacol: joaca comedie! 🙂

As vrea sa daruiesc o invitatie de doua locuri unei mamici cu copilul ei pasionat de echitatie!

Celebra actrita Demi Moore, alaturi de dublura ei, Luminita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *