Despre Cristian Diaconescu

Cum multi dintre voi stiti deja, am declarat mai devreme, la emisiunea Q&A, de la Antena 3, ca in opinia mea, un motiv pentru care Cristian Diaconescu s-a retras din cursa pentru presedintia partidului, sustinandu-l pe Mircea Geoana, ar putea fi o anumita presiune, chiar santaj, facuta asupra sa.

In urma cu o saptamana am primit la redactie o monitorizare a vietii lui Cristian Diaconescu, timp de zece zile, in perioada 1-10 februarie, probabil asteptandu-se publicarea acesteia.

Nu stiu cine l-a monitorizat pe liderul PSD, dar este o urmarire facuta profesionist cu amanunte scrise (in 36 de pagini) despre cei cu care s-a intalnit in toata aceasta perioada, in ce locatii a fost, cui apartin etc…

Am refuzat sa transform aceste informatii intr-un subiect spectaculos de presa nu doar pentru ca revista Qmagazine nu a mediatizat vreodata aspecte ale vietii personale ale unor lideri politici, ci mai ales pentru ca momentul in care mi-au parvenit, era unul premergator alegerilor din PSD si am fost convinsa ca cineva incearca sa ma manipuleze pentru a-l discredita public pe Cristian Diaconescu si pentru a inclina balanta in favoarea unuia dintre candidatii la sefia partidului.

Nu as fi adus in discutie acest subiect (cum n-am facut-o de altfel, in ultimele sapte zile de cand il cunosteam) daca asta seara, cu doar cateva ore inainte de vot, Cristian Diaconescu nu ar fi anuntat surprinzator ca se retrage pentru a-l sprijini pe Mircea Geoana.

In cele zece zile de viata, fostul ministru de externe a a vut mai multe intalniri pe care cu siguranta nu ar vrea sa le vada facute publice.

Am decis sa ii inmanez  intreg dosarul  domniei sale, lasandu-i posibilitatea sa se explice daca doreste acest fapt.

Pentru mine este un subiect inchis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *