Miron Mitrea:”Cea mai mare greseala a mea a fost noaptea de la Comfort”

Prezent asta seara in studioul emisiunii Q&A, de la Antena 3, Miron Mitrea a recunoscut ca cea mai mare greseala politica a sa a fost participarea la ceea ce-a ramas in constiinta publica drept „noaptea cutitelor lungi de la Comfort”, cand Adrian Nastase a fost realmente „mazilit” de colegii sai de partid. Cu o sinceritate rar intalnita la un politician de anvergura, Mitrea spus ca, intr-un fel, ceea ce i-a facut el lui Nastase, a patit el insusi, mai tarziu, intrand in acelasi gen de malaxor.

Mitrea nu a exclus revenirea lui Adrian Nastase in fruntea PSD ului, in timp ce Marian Vanghelie care a intervenit prin telefon, a spus ca si Nastase si Cristi Diaconescu sunt lideri care pot conduce partidul. Mitrea ne-a spus in pauza publicitara, ca ceea ce a vazut in jurul lui Hrebenciuc si a lui Vanghelie, de la oameni cu pozitii cheie in diferite structuri ale statului care le executau ordinele, pana la situatii in care cei care nu se conformau erau adusi in situatii limita, l-a facut sa se retraga cat mai departe de acest grup. Desigur, Marian Vanghelie i-a amintit lui Mitrea ca atunci cand ii convenea si „faceau jocuri impreuna” era prieten cu Viorel Hrebenciuc, cand nu-i mai convine, nu mai e.

L-am intrebat pe Mitrea de unde aceasta hipnoza pe care Hrebenciuc o exercita asupra tuturor mai putin asupra sa ( astazi) si mi-a spus ca doar Mircea Geoana e hipnotizat. Si atunci, daca Hrebenciuc actioneaza doar asupra unui singur om, de unde aceasta legenda de factotum si „estem in toate” ? Mitrea spune ca Hrebenciuc este „doar o cacealma bine ambalata”. Lupta-n PSD continua…Urmareste emisiunea aici…

http://85.9.12.243/a3/watch3.php?year=2009&month=12&day=19&show=qa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *