Invataturile lui Ciutacu, catre prietenul sau Crin…

Desi stie ca e genial, ii mai spun si eu…

Victor Ciutacu i-a scris un mic indrumar de campanie lui Crin Antonescu, pentru care candidatul PNList ar trebui nu numai sa-l plateasca, ci, mai ales, sa-l PRETUIASCA. Un  prieten sincer te trezeste, nu te adoarme, precum fac cei care nu-ti doresc cu adevarat victoria. Subscriu indrumarului… as putea face chiar si adaugiri, dar cum eu nu-s prietena cu Crin Antonescu, nu dau sfaturi gratis…

Crine, trezeşte-te odată! Mic îndrumar…

De: Victor Ciutacu – Categoria: Polemici Politice

Inspirat de emisiunea de aseară de la Realitatea, am câteva mici sugestii pentru candidatul PNL la Preşedinţia României. E perfect liber să ţină cont (au ba) de ele.

1. Când participi la o execuţie politică la tv, asigură-te că nu-i a ta. Dacă totuşi eşti masochist, încearcă să ajungi la timp, să nu se apuce ăia să te toace-n lipsă.

2. În campaniile electorale, măreţul CTP simte nevoia să fie decisiv, ca să ne spună după aia un întreg mandat că el ne-a pus preşedintele (mă rog, aici are o controversă perpetuă cu Cristoiu, da-i priveşte pe ei). Exact asta a făcut şi aseară.

3. Când te duci la o ţigănie, dacă te respecţi ca viitor preşedinte ce-ţi închipui că vei fi, nu te scoate nimeni la tablă, nici la cunoştinţele de limbi străine, nici la absenţe, nici la unghii sau la lungimea părului. Regret să de dezamăgesc, dar Băsescu n-ar fi accepxat o astfel de probă decât dacă ar fi aranjat el înainte.

4. Dacă n-ai aflat, îţi spun eu că, în această campanie electorală, Vântu vrea să-l dea jos pe Băsescu, dar ţine cu Geoană, nu cu tine. Te-ai dus fix în gura lupului.

5. În cazul în care nu vrei să urmăreşti al doilea tur al prezidenţialelor cu o bere-n faţă la tv, renunţă la a-ţi închipui că vei reuşi având în echipa de campanie toţi ţărăniştii reşapaţi pe care ţi-i bagă Orban pe gât. Dacă erau buni, îl ţineau pe Constantinescu la Cotroceni încă un mandat, nu-l ajutau să-l învingă structurile.

6. Ludovic, nu ştiu dacă a ajuns la urechile tale, abia aşteapxă să-ţi frângi gâtul ca să se înscăuneze el. D-aia nici nu aveţi bani la partid, că stă aşezat cu curul pe ei.

7. Oligarhul Dinu, din cauza căruia te-njură toţi, în loc să-ţi dea parale, ţi le mai şi cheltuie (prin agenţia lui, că trebuie să trăiască şi Diana Flutur) pe alea puţine de care ai aflat că există. Ziarul lui, care oricum nu face două parale, şi-a anunţat non combat-ul. Poate, totuşi, te pune pe coperta cărţilor fără drepxuri de autor.

8. Nu mai spune niciodată, nici măcar în glumă, că-l pui prim ministru pe Tăriceanu. În ochii pulimii, Călin e câh. Plus că te urăşte şi-l cauţionezi gratuit.

Cam atât, bătrâne. Citeşte rândurile astea în paralel cu sfaturile primite de la impotenţii profesional care te înconjoară. Dacă mesajele diferă, sfatul meu prietenesc e să le dai două şuturi în cur şi să le urezi reîntoarcere plăcută la unităţile militare care i-au detaşat la PNL. Dacă ieşi preşedinte, trece-i în rezervă."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *