Am fost în Team România

Abia am plecat de la Ateneul Român unde David Garrett şi pianistul Julien Quentin au susținut un concert privat, oferit de Comitetul Olimpic Român şi ministerul Culturii.

Acest violonist de excepție, considerat cel mai rapid din lume, a interpretat Brahms, sublima sonată pentru vioară în G minor a lui Tartini, unul din Dansurile ungare ale lui Brahms şi spre bucuria publicului Hora staccato a lui Grigoraș Dinicu. Chiar mă întrebam ce muzică descoperă oare Garett în Femeia peste care îşi apleacă urechea… uneori?!

M-au înconjurat oameni simbolici, oameni pentru care a cântat imnul ţării noastre şi s-a ridicat drapelul, oameni care ne-au dăruit bucurii, emoții, mândrie națională, lacrimi de fericire ‎… am văzut femei superbe pe trupul cărora se vedea performanţa sportivă şi pe chipul cărora se citea senitatea campionului.

Alin Petrache, președintele COSR, a încheiat seara invitând ca din Team România să facă parte nu doar sportivii, ci elitele românești din toate domeniile. Şi pentru că o doamnă din sală, cu prestanță şi distincție, a venit la mine şi m-a felicitat „pentru performanţa de a face o revistă atât de frumoasă în vremurile astea”…consider că fac parte din Team! Vă invit şi pe voi…

david garet

David Garett pe scena Ateneului Românbuna 2Alin Petrache, preşedintele COSR, alături de marea atletă Doina Melinte  (în primul rând)

ALIN PETRACHEAlin Petrache şi David Garett

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *