Întoarcerea…

Unii oameni se întorc de pe front. Alții se întorc din călătorii. Iar unii se întorc chiar din moarte. Sunt unii oameni, însă, care se întorc DIN DESTIN. Pentru că pot trece un an, doi, zece sau 17… pot trece oricâți… dar ei se întorc, într-un final! Viața îi poate induce uneori în eroare, dar la sfârșitul „zilei”… Destinul le va arăta calea.

IMG-20140703-00002m

Cu 17 ani în urmă… pierdeam un om! Astăzi s-a întors la mine! A plecat soldat şi s-a întors ofițer de elită în „Unitatea” celei mai glorioase armate a lumii. Toți anii aceștia eu am străbătut lumea într-o călătorie fără odihnă, în timp ce el… îşi privea umbra picioarelor din elicopter, în Mediterană, la apus… așteptând nopțile în care veghea somnul copiilor din Israel.

Nu ne-am întâlnit ani de zile, la semafor, în acest oraș strâmt şi mic, dar am fost amândoi, unul după altul, fără să ştim, în cel mai improbabil loc de pe planetă… Înălţimile Golanului!

Există pe lume un bărbat şi o femeie pe care nu îi unește un pat, o casă, o verighetă, nu îi unește nici măcar o slujbă în biserică. Ceea ce îi leagă este o Cauză supremă, o Țară Aleasă şi un Dumnezeu pe care îl chemăm Elohim!

Lăsați oamenii pe care îi iubiți liberi! Dacă sunt oameni din Destin… se vor întoarce la voi şi vor rămâne pentru totdeauna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *