Paris, toamna…

Am revenit acasa. Doar pentru a ma intoarce la Paris…

Cineva m-a intrebat odata care este orasul meu preferat si-am raspuns: Londra. Apoi m-a intrebat care este cel in care as trai si am raspuns, fara ezitare, Paris.

M-am rupt de grevele si demonstratiile sindicale din Romania, de arestarile controversate, de mesajele presedintelui in Parlamentul in care alesii se acuza unii pe altii ba de prostie, ba de hotie, de emisiunile de la televizor care ne agreseaza cu o nenorocire dupa alta si m-am refugiat pe strazile Parisului, unde a fost o toamna de imortalizat  pe panza sau pe portativ. […]

Am povestit pe www.florianajucantravel.com despre intalnirea cu Patricia Kaas, despre cea mai veche galerie de antichitati franceza, „Kraemer”, care a decorat Biroul Oval de la Casa Alba, despre bijuterii pe care le vezi purtate doar pe covorul rosu la Oscaruri si despre o calatorie grafologica in istoria si arta universala. Tot aici am pus si mai multe fotografii.

Am revazut-o pe Ramona Voicu si, in timpul unei sesiuni de shopping, am intrebat-o cum i s-a schimbat viata in ultimul an, de cand a devenit mama si s-a mutat la Paris. A iesit interviul pe care-l veti gasi in urmatorul numar al revistei Q Magazine.

N-am mai gasit bilete la montarea lui Andrei Serban, de la Garnier, „Italianca din Alger”, fiind singurul spectacol la care nu mai sunt bilete pentru tot anul.

Parisul mi s-a asezat la picioare, pur si simplu, de data aceasta.

L-am iubit, il iubesc… m-as muta in el!

Patricia Kaas la restaurantul L’Avenue

Ma pregateam sa intru la Bienala

Louvre

Bijuteriile de la expozitie

Targul de carte veche

Ordinul telegrafiat prin care Eisenhower anunta incetarea focului si sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *