Pentru cativa sarbatoriti speciali!

Absenta mea de pe blog, vad c-a dat nastere chiar unor amenintari! Iata-ma!

Intelegeti-ma si pe mine… uneori nu am timp, sau stare, sau ochi, sau maini, decat pentru cei din jurul meu.

N-am apucat nici macar sa descarc fotografiile de la Revelion sa le postez aici… pentru ca pe 3 ianuarie am venit la Bucuresti, am despachetat si, in aceeasi zi, am impachetat din nou (dar de data asta haine pentru soare) si-am plecat la Monaco.

Am aterizat azi noapte. In rest… sunt plina de viata, de optimism, incerc sa ma readaptez ritmului muncii de birou si sa las in spate vacanta.

Dati-mi voie sa spun La multi ani, pentru numele sfant pe care il poarta, Ioanei Tariceanu, Ioanei Bostina, Ioanei Basescu, Ioanei Lupea, Ioanei Burci, Ioanei Moldovan, Ioanei Radus, Ioanei Scorus, Ioanei Sucu, Ionelei Nastase, copiilor lui Sorin Ovidiu Vintu, Ioana si Ionut, lui Ioan Rus, Ioan Mircea Pascu, Ionut Bazac, Ioan T Morar, Ion Cristoiu, Ion Chelaru, Ion Iliescu, Ion Tiriac si fiului sau, lui Ionel Sinescu, Ionut Costea, Ionut Vulpescu.

Unii sunt colaboratori ai revistei si au pus umarul, pixul si scrierea la consolidarea acestui proiect, altii imi sunt prieteni, pe unii ii respect si admir din departare, pe altii ii iubesc si-i tin in inima mea.

Tuturor, dar mai ales voua, cititorilor mei, va urez s-aveti parte de cat mai multa iubire. Este singurul sentiment din lume care te poate face sa treci peste crizele financiare, sufletesti si chiar peste moarte.

Ma-ntorc curand la voi!

 Pe 7 ianuarie, la Monaco erau 16 grade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *