De la Mozart la prostitutie nu-i decat…o zi !

…ca sa nu zic un pas…

Am fost aseara la concertul de la ora 22.30, al Orchestrei din Bremen, cu un program da capo al fine mozartian. Desi mie mi-a placut marsul funebru masonic de la inceput si Misa ecleziastica de la final, in care vocile celor din Corul Madrigal au tulburat si mai mult muzica, cel care ma insotea s-a aratat sensibil la Concertul pentru pian si orchestra nr 17.

Desi nu ne-au mai onorat cu vreun bis, instrumentistii au fost impecabili, iar soprana Natalie Dessay a fost angelica in perfectiunea cu care si-a ondulat vocea. Su-per-ba !

L-am zarit in sala si pe Ioan Hollender, presedintele Festivalului, alaturi de ministrul culturii, Theodor Paleologu (a carui prezenta constanta am remarcat-o aproape in fiecare seara!) insotit, de aceasta data, nu de un tanar adolescent caruia abia ii mijeste mustata si despre care se spune ca este si partenerul sau de viata (nu doar de concerte), ci de o doamna glamouroasa. Victor Opaschi cu sotia, nelipsiti si consumatori obisnuiti ai actului -de cultura, Valeriu Stoica, tuns, ras si frezat, rosu-n obraji demonstrand o sanatate perfecta, Tudor Chirila, care ne demonstreaza ca simfonicul poate fi tolerat de rock si altii pe care nu mi-i mai amintesc acum.

Si de la Mozart… la Antena 3, asta seara, la ora 20.05, ca sa vorbim despre drogurile si prostitutia din viata noastra. Legalizata sau nu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *