Maine… la Rege !

Scriu aceste randuri din Arad. Am venit dimineata cu Sandra si cu intreaga echipa a emisiunii Q&A. Maine, regele Mihai ne va acorda un interviu ce urmeaza a fi difuzat sambata, 2 ianuarie, de la ora 20.05.

Este prima data cand il intalnesc pe Rege in persoana. Desi am sentimente amestecate nascute din istoria invatata, nu traita, cred, totusi, ca este un privilegiu pentru un om, cu atat mai mult pentru un ziarist, sa intalneasca si sa intervieveze o personalitate care a influentat destinul unei tari, indiferent daca in bine sau in rau.

Va povestesc maine, mai multe, dupa intalnirea de la Castelul Savarsin.

PS. Le-as dori tuturor celor care citesc aceste randuri ca anul care vine sa le aduca macar cata iubire mi-a adus mie sfarsitul acesta de an, si, in general, tot anul 2009.

PS2. Din motive pe care nu vreau sa le dezvalui deocamdata, regele a amanat intalnirea noastra. Calatoria la Arad mi-a demolat prejudecata potrivit careia Blue Air este o companie low cost in care nu poti avea incredere. Am zburat excelent, stewardesele sunt tinere, amabile, dragute si mai fine decat multe din cele de pe Tarom. In plus, la Arad am intalnit oameni pe care i-as multiplica pentru a popula toata Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *