Aseara…

…Am fost unul dintre zecile de mii de suflete si de voci care am vibrat si am strigat pentru Steaua,  pe Arena Nationala.
Cu o seara in urma am ovationat-o pana la ragusire pe Irina Iordachescu in rolul Violettei, la ONB, iar ieri seara am tremurat de emotie pentru baietii din teren.
Cand a inceput meciul, m-am uitat la cer si am zis: “Doamne, da-ne o victorie!” Si Dumnezeu m-a ascultat. Inca nu mi vine sa cred!!!

Este impresionanta performanta pe care Gigi Becali a reusit-o la acest club si este una dintre putinele bucurii nationale pe care romanii o mai au.
In plus, meciul de aseara arata mefientilor, celor care se mai indoiesc de existenta lui Dumnezeu, nu doar ca El este, ci si ca poate face miracole !
Sunt fericita….

 

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Aseara…”

 1. Domnisoara Florina Jucan, impartialitatea unui jurnalist este litera de lege. Jurnalistul prin prisma meseriei pe care o are poate influenta oameni, iar cuvatul este uneori cea mai puternica ”arma”. Imaginati-va ca dumneavostra aveti acesta ”arma”, pe langa faptul ca trebuie sa stiti cum sa o incarcati, curatati si intretine, trebuie sa fiti in acelasi timp si un tragator de elita, niciodata sa nu ratati tinta.

  Citeam postarea dumneavostra de mai sus, am vazut meciul, nu pe stadion, ci la tv. Pentru a va cita ”In plus, meciul de aseara arata mefientilor, celor care se mai indoiesc de existenta lui Dumnezeu, nu doar ca El este, ci si ca poate face miracole !
  Sunt fericita….”

  Va contrazic, substituiti munca si daruirea unei echipe cu un miracol divin, am senzatia ca pentru doua ore D-zeu a fost pe stadionul national mancand pop-corn si cantand alaturi de galeria Stelei. In cele doua ore D-zeu a uitat: foamea din Africa, l-a durat in cot de muritorii flamanzi ai Coreei de Nord, rugaciunile venite din alte colturi ale lumii, demisia Papei si alte evenimente neimportante.
  D-zeu a fost stelist in carne si oase, a racnit din cel mai indepartat colt al universului la golul lui Rusescu, iar pe final a dat cu basca de pamant cand la ultima faza putea fi golul doi.

  Dumneavostra sacrificati in numele Lui, munca poate titanica, efortul imens depus in cantonamente si strategia magistrala a unui antrenor. Eu ca jucator m-as simti lezat, si vorbesc ca jucator cu acceasi credinta in divinitate ca si dumneavostra. Nu un mefientian.

  Propun nu antrenamente, ci slujbe cat mai multe, de ce tot acest efort cand totul poate fi infaptuit cu un miracol. De ce sa nu transformam ratarile in goluri asa cum a facut Isus cu apa.

  Daca D-zeu a fost in trece pe deasupra stadionului national sunt convins ca a zambit discret si ne-a lasat liberul arbitru sa decida in locul lui.

 2. Aseară… 14 martie 2013…
  Steaua rămâne Steaua! Prestaţia ei, de echipă mare în faţa Chelsea ne face să sperăm! Hai Steaua!
  Sper că mulţi, poate şi – sau mai ales – cei dezamăgiţi, vor înţelege că performanţa este ceva de durată şi care se obţine în timp… nu peste noapte, nu fără efort, nu fără determinare, nu fără credinţa de a reuşi… în fiecare zi, la fiecare antrenament, la fiecare meci neoficial, la fiecare meci de campionat…
  Hai Steaua! Hai România!

 3. Doamne, da-ne o victorie a noastra, a oamenilor, ca sa ne pese mai mult de aproapele nostru in suferinta si nu de maruntisuri sportive. Si nu in ultimul rand, da-ne puterea si luciditatea sa te invocam doar atunci cand avem cu adevarat nevoie de Tine, nu cand alergam dupa victorie pe un teren de fotbal, in timp ce oamenii sufera de foame sau de boli necrutatoare. Sic cogito..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *